Pentru inscriere apasati pe bannerele de mai jos


1.Sa fii consumator, client fidel al acestor produse exceptionale - achizitionezi produsele cu 25% discount

Inscriere Gratuita si Imediata.Click aici

Produsele Metropolitan Selection sunt de cea mai buna calitate si se potrivesc perfect cu dinamica stilului de viata al generatiei actuale. Veti fi cu adevarat uimit de raportul calitate - pret excelent al produselor noastre!

  • * Puteti sa va comandati produsele oricand intrand in magazinul on-line, deschis 7 zile din 7 , 24 h din 24.

  • * Puteti afla starea comenzilor dvs. (primiti confirmarea facturii dvs pe e-mail si sunteti anuntati de expediere) beneficiati de un cont on-line cu date confidentiale.

  • * Prin inscriere beneficiati de preturi cu 25% mai mici decat cele de catalog.

  • * Beneficiati de transport gratuit prin Posta Romana, sau la alegerea dvs , puteti sa optati pentru o livrare rapida prin Curier (maxim 48 h)contra unei sume de 10 lei . Pentru Bucuresti livrarea prin curier este gratuita!

  • * Nu aveti comenzi obligatorii lunare, puteti comanda produsele ori de cate ori aveti nevoie de ele , suma minima pentru o comanda este de 100 lei, deci puteti plasa comenzile dvs. si la 2, 3 luni in functie de necesitati.

  • * Prin inscriere beneficiati de toate ofertele si cadourile oferite de firma.

  • * Primiti gratuit cataloage si testere, astfel veti fi mereu in tema cu modificarile aparute, puteti sa va activati si optiunea "noutati " pentru a primit pe e-mail, date despre produsele dorite

  • * Puteti verifica in timp real disponibilitatea produselor fara riscul sa nu le primiti in comanda
Pentru inscriere apasati pe bannerele de mai josCastigul d-voastra,livrare si plata

Castigul d-voastra:

- 25% din start, imediat ce va logati in contul d-voastra achizitionati produsele la preturi mai mici fata de pretul de catalog

-  daca depuneti intr-o luna comenzi de  600 lei ( fie numai d-voastra, fie d-voastra impreuna cu reprezentantii inscrisi)aveti pe langa reducerea de25% inca 10% reducere la produse

Livrarea produselor:

- pentru persoanele din Bucuresti livrarea se face gratuit prin curierat!

-pentru ceilalti prin Posta Romana, gratuit in 6-7 zile lucratoare, sau prin curierat contra unei taxe de 10 lei

Daca alegeti livrarea prin curierat, trebuie sa selectati acesta optiune de pe site,cand depunti comanda

Plata produselor:

- se face la posta ,pe baza avizului primit acasa,cel tarziu a doua zi altfel coletul d-voastra se face retur ( plata ramburs )

Desi nu va doriti sa fiti decat consumator , ar fi bine sa va ganditi ca veti gasi printre prieteni si cunostinte si alte persoane, care ar dori sa consume astfel de produse , fie ca si dvs consumatori , fie interesati de afacere. Puteti beneficia astfel, de un castig suplimentar, care sa va acopere la inceput comenzile dvs personale si mai apoi sa devina un venit considerabil . De aceea ar fi bine sa luati in considerare si celelate variante de alegere.